Miért jó nálunk vásárolni?

ASUS ZenBook 3 UX390UA

Mi a Notebookspecialistánál jól tudjuk, hogy a rengeteg lehetőség között mennyire nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot. Főleg, hogy ha a kiszemelt ajándékozott a szerelmed, hiszen Ő tényleg a legkülönlegesebbet érdemli. Az új tervezésű ASUS ZenBook 3 pontosan megfelel az ilyen magas elvárásoknak. A ZenBook 3 az eddigi ZenBookok közül a legkifinomultabb. Könnyebb, vékonyabb, erősebb és hihetetlenül erőteljes - és természetesen gyönyörű.

Tökéletességre tervezve
A ZenBook mindig is a vékony és könnyű dizájn mércéje volt és a ZenBook 3-mal ezt egy teljesen új szintre lett emelve. Prémium, repülőgép osztályú alumínium használatával - könnyebb, mint a szabványos laptop ötvözet, de 50%-kal erősebb - lecsökentették a súlyát mindössze 910 g-ra és a profilt elképesztően vékonyra, 11,9 mm-re csiszolták. Hogy a kijelző könnyű és ultra vékony maradhasson, de mégis szívós, mindössze 0,4 mm szupererős Corning® Gorilla® Glass 4 üveggel borították be, amely kétszer vékonyabb, mint a szabványos üvegborítás. A 12,5 hüvelykes Full HD képernyő zavartalan látványt kínál. A széles 178°-os látószöggel nagyszerű színreprodukció és tiszta részletek érhetők el, ezt valóban látni kell, hogy elhidd.
Hihetetlenül erőteljes
Az ASUS mérnökei majdnem lehetetlen feladat előtt álltak a ZenBook 3 alkatrészeinek kiválasztásakor. A cél az volt, hogy létrehozzanak egy ultra vékony laptopot, páratlan teljesítménnyel, és a számos kemény kihívás ellenére sikerrel jártak. Az eredmény egy hihetetlenül erőteljes laptop a legújabb Intel® Core™ i7 processzorral, és akár 16 GB, 2133 MHz-es LPDDR3 RAM-mal, egy ultragyors, akár 1TB PCIe® Gen 3 SSD-vel, és kijelzőt támogató legújabb USB-C porttal. Szóval nem kell azon izgulni, mit tudsz és mit nem tudsz csinálni a ZenBook 3-mal - gyakorlatilag megállíthatatlan.
Egész napon át kitartó akkumulátor töltése percek alatt
Egy olyan szép és erőteljes laptop, mint a ZenBook 3 csakis az egész napon át tartó akkumulátoridőt érdemli, és hogy elérjük ezt a figyelemre méltó 9 órás önnálló üzemelést, egy speciális nagyteljesítményű 40 Wh lithium-polimer akkumulátort terveztek, kifejezetten olyan alakúra, hogy beleférjen a hihetetlenül vékony profilba. Gyorstöltő technológiával is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy 60%-ra töltsd fel, mindössze 49 perc alatt.


Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba