2016
okt
20

​Mi kell a nőnek? 6+1 szempont, ami alapján a nő választ... telefont

„A telefonnal lehessen jól telefonálni és kész." – mondta gyakran apám, én meg igazat adtam neki. Egészen addig a pontig, amikor a mobilokkal is lehetett már fotókat készíteni. Mert az mennyire király már, hogy végre le tudod fotózni magadat a dolgokat, és nem kell hozzá semmilyen különösebben bonyolultabb technikai eszköz, hogy jó képeket készíts (magadról).
2016
okt
18

Gamer laptop, ha komolyan gondolod

A Republic of Gamers család neve mára egyet jelent a minőséggel, de a GL502-es széria még a branden belül is képes kiemelkedőt nyújtani.
2016
okt
18

Lenovo Yoga 900 – erő és elegancia egyben

A Lenovo Yoga családjába kifejezetten extravagáns gépek tartoznak, és ez alól nem kivétel a 900-as széria sem, amelybe a vállalat átalakítható ultrabookjai tartoznak.
2016
okt
15

Vissza a természetbe, okosan!

Hétvégén a Vértesben jártunk a párommal, őzláb, laska- és más őszi erdei gombák vadászatára indultunk, de csak pár különlegességet találtunk, így ha kulináris élvezetekhez nem is nagyon jutottunk, vizuálisakban annál inkább dúskálhattunk, mert csodaszép volt az erdő, ragyogó színkavalkád és szökellő őzikék kísérték utunkat.
2016
okt
13

​5 terület, ahol alkalmazható a VR-technológia

A virtuális valóság, vagy röviden VR (Virtual Reality) napjaink egyik legfelkapottabb szakkifejezése a technológia csodálatos világából. Azt gondolhatnánk, hogy egy új technológiáról van szó, de nem - ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell rápörögnünk a témára.