2017
aug
07

Az SLI-s gépek előnyei és hátrányai

Ha valaki a legjobb teljesítményű gamer notebookot keresi, ami képes felvenni a versenyt az asztali gépekkel is, az sok esetben a több GPU-val szerelt masinákban találja ezt meg. De mi is az az SLI, hogyan működik, és egyáltalán mire számíthat az, aki ilyen gamer notebookot választ? Most minden kérdésre megadjuk a választ.

komment

2017
aug
07

Nem bootol a Windows, mit tegyek?

Bekapcsolod a gépet, de az operációs rendszer nem hajlandó betölteni. Mit teszel? Ha nem tudod a választ, most segítünk.

komment

2017
júl
28

10 alternatív böngésző, amit érdemes kipróbálni

Az Internet Explorert remélhetőleg már mindenki elfelejtette, de a Chrome-on és a Firefoxon túl is van élet. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb böngészőket, amiknek érdemes adni egy esélyt.

komment

2017
júl
26

Laptop munkára - melyiket válasszam?

Tucatnyi márka, rengeteg különböző hardver, speciális extra felszereltség. A kombinációk száma gyakorlatilag végtelen, így nem csoda, hogy az emberek nagy részét már akkor leveri a víz, amikor szóba kerül a laptop vásárlás. Pedig ha az alábbiak szerint járunk el, könnyen megtalálhatjuk a számunkra tökéletes modellt.

komment

2017
júl
20

Streamelnél? Ezekre lesz szükséged

Az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert a videojátékok élő közvetítése, havi szinten több mint száz millióan nézik a különböző streameket. Ha minőségi tartalmat akarunk előállítani, ahhoz minőségi eszközökre is van szükség. Mutatjuk, merre érdemes elindulni.

komment