Kategória: RÓLUNK SZÓL

2016
okt
15

Vissza a természetbe, okosan!

Hétvégén a Vértesben jártunk a párommal, őzláb, laska- és más őszi erdei gombák vadászatára indultunk, de csak pár különlegességet találtunk, így ha kulináris élvezetekhez nem is nagyon jutottunk, vizuálisakban annál inkább dúskálhattunk, mert csodaszép volt az erdő, ragyogó színkavalkád és szökellő őzikék kísérték utunkat.
2016
okt
07

Cégtörténet: A kezdetek

Férfi: Péter 30 éves, dolgozik a HRP Hungary Kft magyar IT disztribútorban ahol Key account manager. 5 testvére van, ő a legidősebb, Újpesten él, a Pálya utcában, a 4. emeleten. A teraszról látszik hajnalban a felkelő nap, amit imád nézni, ha véletlenül fent van olyankor. Romantikus lélek, a csillaghullást is nézi, ha csak teheti. Nagyon jó sales, jólelkű, hisz abban, hogy jó adni. Szereti az embereket, könnyen épít kapcsolatokat. Hisz a barátságban. Úgy általában hisz a jó dolgokban.
 
: Katalin 27 éves, az Acer magyarországi képviseleténél dolgozik mint kereskedelmi vezető, egy testvére van. Gyulán született, együtt él Péterrel a felkelő napot mutató teraszú lakásban.