Miért jó nálunk vásárolni?

Hí­rek

Dunaújvárosban, kezében robbant fel egy férfi telefonja

A Samsung Galaxy Note7 esete volt a “legégetőbb” 2016-ban, problémát magyar felhasználók nem igazán jelentettek, de ugyebár így is visszahívták őket. A nemzetközi sajtó vélhetően híressé teszi kis országunkat, ugyanis 2 nappal ezelőtt Dunaújvárosban lángra kapott egy férfi telefonja, miközben használta azt.

Amikor elindult a folyamat, rögtön el is dobta, de így is könnyű sérüléseket szenvedett, még a szőnyeg is kigyulladt, melyen a mobil landolt. Székely Zoltán tűzoltó százados fotóin látható a készülék, viszont a típusát nem közölték, számunkra sem ismerhető fel.

Az akkumulátor egyelőre ismeretlen okokból gyulladt ki, hisz használat közben történt a baleset. A lítium-ionos akkumulátorok érzékenyek, gyártási hiba is okozhat ilyen jellegű gondot, de ha fizikailag megsérül és levegővel érintkezik, akkor is lángra kap. Várjuk már nagyon, hogy lecseréljék a lítium akkumulátorokat, hisz mostanában sok probléma van velük.

Fontos! A telefonokat mindig eredeti töltőjével vagy más esetben jó minőségű, hitelesített tartozékkal töltsétek, ugyanis a gagyi utángyártott töltők is okozhatnak hasonló gondot. Szerinted mi lehet a telefon típusa? Írd le kommentben, ha van tipped.

The post Dunaújvárosban, kezében robbant fel egy férfi telefonja appeared first on Tech2.hu.


Kapcsolódó linkek:Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba