Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Modecom MC-WM6 wireless optikai piros egér

Modecom MC-WM6 wireless optikai piros egér

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia: optikai
Gombok száma: 3 gomb + 1 görgő
Raktáron

Átvehető üzletünkben: kedd 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 26, szerda Ingyenes

A termék ára:
2.090 Ft
(1.646 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db

 A  MODECOM MC-WM6  megoldást jelent azok számára akik keresnek egy preciziós egeret érzékeny optikai szenzorral. Az optikai senzor felbontása 1600 DPI két lépésben kapcsolható (800 és 1600 DPI) az egéren lévő gomb segítségével. Az egér egy NANO érzékelővel kommunikál, így helytakarékos, a lapotp elcsomagolásakor nem kell azt kivenni az USB csatlakozóból. Az egeret kiváló minőségű anyagokból készítettük, így akár órákon át is kényelmes, kellemes használni azt.

Jellemzők:

  • Attraktív forma

  • Kompakt méretek akár notebook használóknak is

  • Felbontás: 800/1600 DPI

  • Vevő egység: Nano – 2.4GHz

  • méretek: 90.0x56.5x39.0mm

  • energia felhasználás: AA Battery 1.5V@30mA 

Gyártó: ModeCom
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Linux, Windows 10, Windows Vista, Windows® XP
Csatlakozások Wireless (USB vevő)
Érzékelő technológia optikai
Gombok száma 3 gomb + 1 görgő
Tartozékok Nano Adapter (USB)
Szín Piros
Garancia 2 év
Súly 100 g
Méret: 90.0x56.5x39.0mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: kedd 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 26, szerda Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 2.090 Ft (Nettó 1.646 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba