Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Belkin AC Anywhere Inverter tápegység 300W (F5C412eb300W)

Belkin AC Anywhere Inverter tápegység 300W (F5C412eb300W)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: szerda 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

A termék ára:
20.890 Ft
(16.449 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
db
Belkin F5C412eb300W
 
 

Tápegység
- teljesítmény: 300 W
- bemeneti feszültség: 12 V

Hordozható váltakozó áramú (AC) 300W-os tápegység.Az univerzálisan használható hálózati készülék segítségével többé sehol nem marad áram nélkül. Az egység egyszerűen illeszkedik bármelyik szabvány, 12 Voltos egyenáramú (DC) szivargyújtóba, a jármű akkumulátora által biztosított 12 Voltból pedig 230 Voltos váltakozó áramot (AC) generál. A készülék segítségével áramellátást biztosíthat laptopja, PDA-ja és más váltakozó árammal működő készüléke számára, bárhová is megy.

Gyártó: Belkin
Szín Sötétkék-Ezüst
Garancia 3 év
Súly 680 g
Gyártói Adatlap http://www.belkin.com/uk/
Csatlakozások Hálózatos, Autós csatlakozás
Méret: 25 x 23 x 7 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: szerda 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 20.890 Ft (Nettó 16.449 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba