Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. LogiLink USB adat és töltő kábel iPod és iPhone készülékekhez (UA0166)

LogiLink USB adat és töltő kábel iPod és iPhone készülékekhez (UA0166)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
pink
Garancia: 2 év
USB kábel
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. augusztus 22, kedd Ingyenes

A termék ára:
3.190 Ft
(2.512 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
LogiLink®USB adat és töltő kábel iPod® és iPhone® készülékekhez, 1 m, pink színben, 
Adat töltő kábel iPhone®, iPhone® 3G ,
iPhone® 3GS, iPhone® 4/4S, iPad® készülékekhez
iPod®, töltésére megfelelő
iPhone® és iPad®
Könnyen szinkronizál az iPod®,-al
iPhone® és iPad® Mac vagy
PC Windows® 
Hossz: kb. 1.00 méter
Szín: pink

A LogiLink csatlakozó kábel iPod® and iPhone® készülékekhez megfelel a MAC illetve PC számára. Az USB porton keresztül csatlakoztathatjuk a számítógéphez Apple rendszer segítségével. iPod® vagy iPhone® készülékeket ön fel tudja tölteni és adatot menthet el.
Gyártó: Logilink
Szín pink
Garancia 2 év
Tartozékok USB kábel
Méret: 1 méter

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. augusztus 22, kedd Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 3.190 Ft (Nettó 2.512 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba