Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Corsair USB Flash Voyager Mini 32GB (CMFMINI3-32GB)

Corsair USB Flash Voyager Mini 32GB (CMFMINI3-32GB)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
AIX 5, Fedora Core, HP-UX®, Mac OS® ...
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. május 2, kedd Ingyenes

A termék ára:
10.190 Ft
(8.024 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
5 év
Garancia
db
Elegáns kompakt kivitelű, kis méretű meghajtó. Ideális a képek, szövegek, bemutatók szállításához. Vízálló, lakkhatású gumiborítással készült. Visszahúzható USB csatlakozóval, amely egy gombnyomásra könnyen kinyílik. Sok használatra és aktív életmódra tervezték. 
ECC (Error Correcting Code) támogatás, Wear Leveling funkció támogatás 
 
USB csatlakozó típusa  Normál USB
Kapacitás  32 GB
USB verzió  USB 3.0
Olvasási sebesség  85 MB/s
Írási sebesség  70 MB/s

Méretek

 
Szélesség  12 mm
Magasság  35 mm
Vastagság  5 mm
Súly  24 g
Gyártó: CORSAIR
Támogatott Operációs rendszer Windows 7, Windows Vista , Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Mac OS X v9. x and above, Linux Kernel 2.4. 2 és későbbi
Szín Fekete-Ezüst
Garancia 5 év
Súly 24g
Gyártói Adatlap http://www.corsair.com/en-us/flash-voyager-mini-32gb-usb-3-0-flash-drive
Csatlakozások USB 3.0
Méret: 12 x 35 x 5 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: hétfő 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. május 2, kedd Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 10.190 Ft (Nettó 8.024 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba