Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Microsoft Windows 8.1 32bit HUN WN7-00642

Microsoft Windows 8.1 32bit HUN WN7-00642

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. január 18, szerda Ingyenes

A termék ára:
44.790 Ft
(35.268 Ft + ÁFA)

Élő frissítések egyetlen pillantásra

A rendszer indításakor elsőként az élénk és vidám kezdőképernyő jelenik meg. A kezdőképernyőn minden egyes csempe egy Ön számára fontos személyhez, alkalmazáshoz, webhelyhez, lejátszási listához vagy egyéb elemhez kapcsolódik. A csempék jelzik, ha új információ érkezik, így folyamatosan nyomon követheti az eseményeket. Csupán egy pillantást kell rá vetnie, és azonnal láthatja a fényképet, amelyen megjelölték Önt, a holnapi időjárást és a barátaitól kapott üzeneteket.

Teljes egészében az Öné

A Windowsban még a legapróbb részletek is Önt szolgálják. A számítógép zárolásakor megjelenő képet is Ön választhatja ki. A zárolt képernyőn egy gyors értesítés jelenik meg, mielőtt bejelentkezne vagy megnyitná valamelyik alkalmazást.

Képjelszó használata esetén bejelentkezéskor nem egy jelszót kell beírni, hanem egy mintát kell rajzolnia az Ön által kiválasztott képre. Cikkcakk-vonal a kutyája pofiján? Három koppintás a gyermeke orrára? Bármit választhat!

Munka és játék

Használja az új táblagépét vagy laptopját szórakozásra, munkára vagy mindkettőre. Cseveghet barátaival térképnézegetés közben, vagy játszhat, miközben a teendőit végzi. Egy pöccintéssel átléphet a táblázatból a videóba, vagy dokkolhatja őket egymás mellé, és így egyszerre több feladatot is könnyen elvégezhet.

Még több alkalmazás

A beépített alkalmazások, ilyen a Kapcsolatok, a Posta, a Fényképek és az Üzenetek, segítségével hatékonyan végezheti fontos feladatait, és az együttműködő alkalmazások egységes és egyszerű használatot tesznek lehetővé. Ráadásul a Windows Áruházban új alkalmazások teljes tárházát fedezheti fel!

A kezdőképernyő csakis Önről szól!

A kezdőképernyőn látható valamennyi csempe egy Ön számára fontos személyhez, alkalmazáshoz, webhelyhez, mappához, lejátszási listához vagy egyéb elemhez kapcsolódik. Annyi csempét rögzíthet a kezdőképernyőre, amennyit csak szeretne, és a kívánt helyre mozgathatja azokat.

Ez nem a statikus ikonok megszokott faliújságja: a csempék élőben mutatják a legfrissebb információkat. Állapotfrissítések, időjárás-előrejelzések, tweetek és egyéb információk – az élő frissítések előbb megjelennek, minthogy bármilyen alkalmazást megnyitna.

Valami érdekeset talált? Ossza meg!

Legyen szó fényképekről, webhelyekről vagy az imént látott kacagtató videóról – gyakorlatilag mindent megoszthat másokkal, amit lát. – ráadásul azonnal! Nem kell megszakítania, amit éppen csinál, és nincs szükség a megosztani kívánt tartalom másolására, másik alkalmazás megnyitására és a tartalom beillesztésére. Egyszerűen pöccintsen befelé jobbról, és a Megosztás gombra koppintva vagy kattintva azonnal elküldheti az anyagot e-mailben, vagy közzéteheti a Facebookon.

Érintés és egér

A Windows tökéletes választás az érintőképernyős számítógépekhez, azokhoz, amelyek egérrel és billentyűzeten keresztül vezérelhetők, de azokhoz is, amelyek mindkét módszerrel használhatók. Bármilyen számítógépet is választ, tapasztalni fogja, hogy milyen gyorsan és gördülékenyen válthat az alkalmazások között, helyezheti át az elemeket és navigálhat egyik helyről a másikra.

Kezdjen neki vidáman, és végezzen munkájával gyorsan!

Fedezze fel a műveletek elvégzésének gyors és szórakoztató módját!

 

  • Csippentsen, illetve húzza szét az ujjait a nagyításhoz és a kicsinyítéshez. Jelenítse meg a képernyőn található dolgok globális nézetét, és balra, illetve jobbra húzva keresse meg a szükséges elemet.
  • A képernyő bal szélétől befelé pöccintve válthat a legutóbb használt alkalmazások között.
  • Ha a képernyő jobb szélétől pöccint befelé, visszatérhet a kezdőképernyőre és a gyakran használt műveletekhez, ilyen például a keresés, megosztás és a beállítások módosítása.
  • A képernyő aljáról befelé pöccintve megtekintheti az éppen használt alkalmazás navigációs vezérlőit.


Következő számítógépe lenyűgöző lesz

Bármelyik modellt választja, biztos lehet benne, hogy következő számítógépe még több és teljesebb szolgáltatást kínál majd. Az új generációs táblagépek pehelykönnyűek és villámgyorsak, és hosszabb akkumulátoros üzemidővel rendelkeznek. Az átalakítható gépek a táblagépek stílusát és mobilitását kínálják, de egy billentyűzet csatlakoztatásával bármikor csúcsteljesítményű laptoppá változtathatók. Az all-in-one gépek új teljesítményszintet és stílusvilágot képviselnek az asztali számítógépek között.

A radikálisan megújult külső, a megnövelt feldolgozási teljesítmény és a rendszerindítás gyorsasága (amely többnyire tíz másodpercnél is rövidebb) egy új korszakot nyit a számítógépek világában.

Útközben is stílusosan

Az innovatív, ultrakönnyű anyagok (például dúralumínium) felhasználásával készült, szemet gyönyörködtető, új Windows táblagépeket és laptopokat bárhová magával viheti a táskájában.

Sok új táblagép és laptop lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazások reagáljanak a képernyő dőlésszögének változtatására vagy elforgatására, automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, és akár két eszköz összeérintésével is megoszthatók a fényképek vagy webhelyek.

Használja ki a nagy képernyőt

Az új asztali és all-in-one gépek új, elegáns megjelenést visznek otthonába és a munkahelyére. A minden eddiginél vékonyabb, könnyebb és stílusosabb külső egy asztali gép teljesítményét és gyorsaságát rejti magában, ugyanakkor bőséges tárhelyet és kimagasló feldolgozási sebességet biztosít.

Az új generációs asztali és all-in-one számítógépek egyesítik az egérrel és a billentyűzettel történő irányítás pontosságát az érintőképernyő újdonságával és rugalmasságával.

Munka

Beköszöntött a számítógépek új korszaka! Az elegáns és könnyű Windows számítógépeknél nem csak a lenyűgöző kialakításon és az innovatív anyagokon van a hangsúly, hanem teljesítményüket és akkumulátoros üzemidejüket tekintve is kimagaslót nyújtanak.

Játék

Központi helyet kapott a szórakozás és a legkülönbözőbb alkalmazások. Engedje szabadjára kreativitását, lazítson a barátaival folytatott játék közben, ismerjen meg és töltsön le videókat és dalokat, és játssza le őket a tévén vagy az Xbox 360 konzolon.

Ez komolyan tiszta szórakozás!

Nézzen meg egy filmet, vegyen részt a legfrissebb pletykákban és végezze el villámgyorsan teendőit. Egy pöccintéssel lépjen át a videóból a táblázatkezelőbe, vagy dokkolja őket egymás mellé, mivel így egyszerre több feladatot is könnyen elvégezhet. Nézze végig gyorsan a fájlokat, végezzen keresést abból az alkalmazásból, amit éppen használ, és indítsa el az ismerős programokat, amelyek még gyorsabban futnak, mint eddig bármikor.

Alkalmazások betöltése a Windows Áruházból

A Windows 8 és a Windows RT hozzáférést biztosít a Windows Áruházhoz, ahol a számítógépére letölthető új alkalmazások teljes tárházát fedezheti fel. Koppintson vagy kattintson az Áruház csempére, és kezdje el az ismerkedést. Az alkalmazásokat ár, minősítés és egyéb szempontok szerint szűrheti. Számos alkalmazás ingyen letölthető, és vannak olyanok is, amelyeket vásárlás előtt kipróbálhat. Lásson hozzá, és ismerje meg, majd töltse be az alkalmazásokat – minél több alkalmazással rendelkezik, annál több műveletre van lehetősége!

Együttműködő alkalmazások

Korábban a feladatok elvégzéséhez számos különböző programra volt szükség, most viszont egyetlen egyszerűen kezelhető felületet használhat. A Fényképek alkalmazással megtekintheti a Facebook és a Flickr szolgáltatásban tárolt fényképeit, és feltöltheti őket a blogjába, vagy e-mailen keresztül elküldheti barátainak anélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.

Valamennyi alkalmazásban ugyanolyan módon juthat el a vezérlőkhöz. Pöccintsen felfelé a képernyő alsó széle felől, vagy kattintson a jobb egérgombbal, és máris megjelennek az alkalmazás parancsai. A keresés módja is azonos minden alkalmazásban – a Keresés gombbal bármelyik alkalmazásból megkeresheti a szükséges dolgokat az alkalmazáson belül, a számítógépén vagy az interneten.

SkyDrive: Bármilyen fájl, bárhonnan

A SkyDrive használatával biztos helyen tárolhatja a merevlemezen és a felhőben található fájljait, és bárhonnan elérheti őket. Az anyagait elérheti különböző számítógépekről és a telefonjáról – sőt azokról a nem Windows rendszert futtató eszközökről is, amelyeken telepítve van az ingyenes SkyDrive alkalmazás.
 

 

 
Készítse elő okmányait!
Amire szüksége lesz:
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
• érvényes adóigazolvány
• gáz- vagy villanyszámla
Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!
Elakadt? Kérdése van?
Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 445 1500-as számon!
 

Klasszikus áruhitel konstrukció 


Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 34,05 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a.

A Notebookspecialista Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a  pénzügyi szervezetek  Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 39,90% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2016.07.01-től visszavonásig.

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából: vételár: 625 000 Ft, önrész: 125 000 Ft, hitelösszeg: 500 000 Ft, éves ügyleti kamat (fix): 34,05%, kezelési díj: 0 Ft, referencia THM: 39,90 %, havi törlesztő részlet: 22 349 Ft, futamidő: 36 hónap, fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 804 564 Ft.

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

 
Kérdések Válaszok
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket? A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.
Szerződéses csomagot a banknak vagy a boltnak küldjem? A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.
A szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt? Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését
Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak? Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot.
Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok? Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
 
 

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

 

a)
cégnév: Notebookspecialista.hu Kft.
székhely: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Cégjegyzékszám: 0109861429
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b)
Társágunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c)
Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d)
Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

 

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

MICROSOFT MÁRKASZERVIZEK
Microsoft Phone és Nokia Lumia meghibásodás esetén, vagy technikai segítségért a Microsoft Garancia és Javítás oldalon tájékozódhatsz.

A Microsoft valamennyi Microsoft Phone és Nokia Lumia telefonra 6 hónap garanciát vállal az összes akkumulátorra, fedőlapra, kábelre és töltőre, hacsak nincs másképp megadva a Termék felhasználói útmutatójában.

Microsoft PC tartozékok garanciális szervízeléséhez a következő címen tájékozódhatsz: 
FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34.
Tel.: +361 452-4670 
Fax: +361 452-4672
E-mail: szerviz@fixdirect.hu
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. január 18, szerda Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 44.790 Ft (Nettó 35.268 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba