Asus márka háttér

  1. Kiegészítő
  2. ASUS PA279Q 27" LED Monitor

ASUS PA279Q 27" LED Monitor

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
27' FullHD matt LED AH-IPS 16:9
19,20,32,81
Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL
Fekete
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 288 765 Ft

30 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia

Élethű színek, abszolút színhűség: Professzionális, 27 hüvelykes, előkalibrált, 16:9 képarányú, 2560 x 1440 WQHD felbontású, LED-háttérvilágítású AH-IPS monitor

  • Gyárilag előre kalibrálva a páratlan színhűség (∆E< 2) érdekében, az Adobe RGB színtér 99%-os, az sRGB színtér 100%-os és az NTSC színtér 120%-os lefedésével
  • Professzionális, 27 hüvelykes AH-IPS képernyő 2560 x 1440 képpontos WQHD, 109 képpont/hüvelykes felbontással a nagyobb részletesség érdekében
  • DisplayPort-bemenet, sorba kötött DisplayPort-kimenet, HDMI és Dual-link DVI; valamint hat USB 3.0 csatlakozó és egy „9-in-1” kártyaolvasó
  • Ergonomikus – forgatható, elfordítható, dönthető és állítható magasságú – kialakítás a kényelmes nézéshez

Élethű, konzisztens színek

Konzisztens színek a fényképészek és képszerkesztők számára az Adobe RGB színtér 99%-os lefedésével

Az ASUS PA279Q gyárilag elő van kalibrálva a lehető legnagyobb pontosságra és kiemelkedő színtér-reprodukcióra – 99% Adobe RGB, 100% sRGB, és 120%* NTSC. A 99%-os Adobe RGB széles színterével a fényképeken látható színek olyan hűségesen és konzisztensen lesznek reprodukálva, ahogy az más, csupán sRGB színteret kezelő monitorokkal nem elérhető.
 

10 bites színek a simább átmenetek érdekében

A PA279Q 10 bites mélységben kezeli a színeket (ez több mint egymilliárd, a képernyőn megjeleníthető színt jelent), és támogatja a 14 bites belső keresőtáblák (lookup table, LUT) használatát. Ez finomabb árnyalatokat és a színárnyalatok közötti természetesebb átmeneteket eredményez.

 

Gyárilag előkalibrált, azonnal használható

A PA279Q a dobozból kivéve rögtön lenyűgöző képet ad, ugyanis minden egyes példányt gyárilag kalibrálunk a lehető legjobb színhűség érdekében. Annak érdekében, hogy minden egyes PA279Q a lehető legpontosabb és legkonzisztensebb színeket jelenítse meg, gondosan mérjük a ∆E és gamma értékeket, és figyeljük az RGB-együttfutást (grayscale tracking). Támogatja a 2,2-es gamma értéket PC és az 1,8-as gammát Mac esetén – vagyis még nagyobb rugalmasságot kínál a felhasználóknak. Minden egyes PA279Q garantálja az iparágvezető színhűséget: úgy van gyárilag beállítva, hogy a színeltérés (delta E, ∆E) 2 alatt maradjon – segítve a színek pontos leolvasását és garantálva a kiváló színhűséget.
 

Új generációs IPS képernyőtechnológia

Az ASUS PA279Q monitor AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) kijelzőtechnológiát alkalmaz az alacsonyabb fogyasztás, a kiemelkedő színhűség és a jobb háttérvilágítás – vagyis fényesebb képek – érdekében. 350 cd/m² fényerő és 100 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) gondoskodik a PA279Q minőségi, kontrasztos képeiről.
 

Jobb és nagyobb képek

A PA279Q WQHD monitor 109 képpont/hüvelyk (ppi) felbontást kínál, amely a gyakorlatban 2560 x 1440 képpontos – ez a 720p-s HDTV-k felbontásának a négyszerese –, kiváló minőségű vizuális élményt eredményez. Nagyobb részletességben tekinthetők meg a képek, és több minden végezhető el a normál képernyőknél nagyobb területen.

A képernyő 109 ppi felbontású, azaz egy hüvelyken (2,54 cm-en) belül 109 RGB-mátrix található rajta. Általában minél több képpontból áll egy képernyő, annál nagyobb megvilágításra (és teljesítményre) van szükség a legjobb vizuális élményhez. A PA279Q speciális LED-es háttérvilágításával azonban nincs probléma a tápellátással és az energiatakarékossággal, mégis garantálható a kiváló látvány.

 

Munkához és játékhoz is tökéletes

A WQHD kijelzőn 77 százalékkal nagyobb asztalterület áll rendelkezésre az ablakok és paletták elosztására, mint egy Full HD felbontású képernyőn. Ezenfelül mintegy 25 százalékkal élesebb is, mint egy általános, 27 hüvelykes, Full HD felbontású képernyő, az 6 ms (GTG) válaszidő pedig ultrasima vizuális élményt eredményez. Ez akadásmentes működést biztosít mind a filmek lejátszása, mind a játékok közben – ráadásul ez utóbbiak élénkebbnek tűnnek, a játék összes részlete hű színekben jelenik meg. Az ASUS PA279Q minden kétséget kizáróan a legjobb választás akár munkához, akár játékhoz.
 

6 tengelyű független színkorrekció

A hat színszabályozós egyéni árnyalat- és telítettségszabályozó segítségével függetlenül állítható a hat szín (vörös, zöld, kék, cián, magenta és sárga) anélkül, hogy befolyásolná a többi színt.

 

Uniformitás-kompenzáció

Az ASUS PA279Q az Uniformity Compensation (egyenletességkompenzáció) funkcióval segít megoldani az olyan problémákat, mint a fényerő és a színek egyenetlensége a képernyő különböző helyein. Az alábbi diagram bemutatja a képernyő egyes helyein mért fényességértékeket a középső referenciaponthoz képest. Ideális esetben a fényesség nem térhet el többel, mint –3 – 2%. A menüben bekapcsolva a Uniformity Compensation funkciót, kiszűrhetők az egyetlen és pontatlan színek.

Robusztus csatlakoztatási lehetőségek

A PA279Q-ben található egy többformátumú memóriakártya-olvasó és egy hatportos USB 3.0 elosztó is az USB 2.0-nál akár 10-szer gyorsabb, kompatibilis eszközök kényelmesebb csatlakoztatásához. Az egyik USB-csatlakozó fel van szerelve a SuperSpeed akkumulátortöltő funkcióval is, amely gyorsabban (akár 40 százalékkal gyorsabban) képes tölteni az USB-s készülékeket, mint a normál USB 3.0.

Az ASUS PA279Q monitor DisplayPort, HDMI és dual-link DVI-D csatlakozókkal van felszerelve, és egyidejűleg képes két videobemenet képét is megjeleníteni. A DisplayPort használatával akár négy monitor* is összeköthető egy többképernyős munkaállomás kialakításához, egyetlen videoforrással.

* Függ a felbontástól


 

Exkluzív ASUS-innováció és -formatervezés

Splendid™ Video Intelligence technológia

Az ASUS Splendid™ Video Intelligence technológia egy színkezelő alrendszerre épült, amelyik automatikusan figyeli és azonosítja a felhasználó éppen végzett feladatát, és képes ennek megfelelően, a szín- és képhűség garantálása érdekében állítani a képernyő paramétereit. Hét előre beállított mód (tájkép, mozi, Adobe RGB, sRGB, normál és két felhasználó által beállított mód) válaszható a speciális billentyűkombinációval.
 

Intuitív, ötirányú navigációs gomb

A PA279Q ötirányú navigációs gombjával joystickhoz hasonlóan érhető el a QuickFit Virtual Scale funkció, valamint a képernyőmenü (OSD) összes funkciója és beállítása.
 

Testreszabható OSD gyorsbillentyűk

A PA279Q tovább két, a felhasználó által testreszabható vezérlőgombot is tartalmaz a monitor legsűrűbben használt funkcióinak eléréséhez, hogy ne kelljen a teljes képernyős menün végignavigálni.
 

Kép a képben (Picture-in-Picture, PIP) és kép a kép mellett (Picture-by-Picture)

Az ASUS exkluzív újításaival, a „kép a képben” (PIP) és „kép a kép mellett (PBP) funkcióval egyidejűleg jeleníthetők meg különböző forrásból származó képek szinte tetszés szerinti módon. A PIP és PBP lehetővé teszi a különböző forrásból származó képek egyidejű megjelenítését, valamint a váltást a fő és a PIP-forrás között, hanggal együtt.

 

QuickFit virtuális átméretezési funkció (szabadalomigénylés folyamatban)

Az ASUS exkluzív QuickFit Virtual Scale funkcióját is beépítette a PA249Q-ba, amellyel a fényképek és dokumentumok nyomtatás előtt tényleges méretükben tekinthetők meg a képernyőn. A funkció egy gyorsbillentyűvel hívható elő, és remekül használható a fényképek pontos megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. Ezenfelül a PA279Q hét szabadon választható háttérszínt is kínál.

  • Támogatott formátumok: Dokumentum: A4, letter
  • Fénykép: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • Rács: Igazítás, centiméter, hüvelyk

Ergonomikus kialakítás

A legtöbb ASUS-képernyőhöz hasonlóan a PA279Q is VESA szabványnak megfelelően falra szerelhető, és egy sokoldalúan állítható, elforgatható, elfordítható, dönthető és állítható magasságú állványra van felszerelve. Mellékelünk egy felhelyezhető monitorfedelet is, amellyel a képernyő a védhető a túl sok környezeti fénytől a még jobb színhűség érdekében.

 

  

 

 

 

Gyártó:
Kijelző 27' FullHD matt LED AH-IPS 16:9 (2560x1440)
Interfész DVI-D, DisplayPort, HDMI, USB 3.0 (5 db)
Szabványok Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 2, C-Tick, CU, EPEAT (Gold) by region , ErP, FCC, J-MOSS, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO6.0, TUV-Ergo, TUV-GS, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)
Szín Fekete
Hangrendszer Sztereó hangszórók : 3W x 2 sztereo RMS
Ház anyaga Műanyag
Videofunkciók Trace Free technológia,SPLENDID Video Intelligence technológia,Kép a képben,HDCP támogatás ,Gamma-beállítás,Színbeállítás,QuickFit
Tartozékok Kábelszorító Kettős DVI-kábel Hangkábel Tápkábel Mini-DisplayPort-to-DisplayPort kábel DisplayPort-kábel Gyorsindítási útmutató USB 3.0 kábel Támogató CD HDMI-kábel Garanciakártya Szín-előkalibrációs jelentés Monitorfedél
Garancia 3 év
Súly 10kg
Méret: 640.78x559.84x240 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

ASUS MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Asus központi szerviz ügyfélszolgálata (munkanapokon 9-17 óráig): +361-505-4561

Az ASUS Magyarország által működtetett szerviz-ügyfélszolgálat minden notebook, EeePC, PDA, navigáció és LCD termék garanciális ügyintézésében eljár.
A szervizszolgáltatás megrendeléséhez - szerviz-ügyfélszolgálati hibaelhárítás után - a www.asus.hu/rma oldalon található formanyomtatvány kitöltése szükséges. Magyar nyelvű technikai segítségnyújtás legfeljebb 24 órás válaszadással a http://vip.asus.com/eservice/techserv.aspx oldalon keresztül érhető el.

Garanciális szerviz:

FixDirect Kft.
1033 Budapest, Huszti út 34
Telefon: +361-452-4670
Fax: +361-452-4672
email: info@fixdirect.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-17 óráig

Meghibásodás esetén igénybe tudod venni a szerviz ingyenes háztól-házig garanciáját a http://www.fixdirect.hu/ErrorReporting?ert=It&clear=True oldalon regisztrálnod kell a meghibásodást.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Nincs készleten

Utolsó ismert ár: 288 765 Ft

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a GLS futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a GLS futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba