Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Kiegészítő
  2. Dell P2314T 23" Multi Touch Monitor

Dell P2314T 23" Multi Touch Monitor

Hívj bátran, ha kérdésed van! +36 1 445 1500

0 értékelés
23' Multi Touch FullHD LED IPS 16:9
16,20,32,43,71,77
ENERGY STAR® EPEAT® Arany TCO
Fekete-Szürke
Raktáron

Átvehető: hétfő 14 és 19 óra között (üzletünkben)

Házhozszállítás: INGYENES, 2016. december 13, kedd

14 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
A termék ára: 124.190 Ft (Nettó 97.787 Ft + ÁFA)
db

Jellemzők és kialakítás

Megérinti az érintésvezérlés

Okosan dolgozhat, és tartalmai mindig gyorsan elérhetők a Dell™ Windows 8 operációs rendszerre optimalizált érintőképernyőjének köszönhetően.
  • A továbbfejlesztett, akár két kézzel is használható érintésérzékelési rendszer egyszerre akár 10 érintési pontot is felismer, ami az alkalmazások és játékok gyors és hatékony vezérlését teszi lehetővé a keret nélküli kijelzőn.
  • Szinte életre kelti a képernyőt a teljes HD 1920 x 1080 képpontos felbontás; kiváló képminőséget, mély fekete és ragyogó fehér árnyalatokat biztosít a 8 millió:1 dinamikus kontrasztarány; tiszta, akadásmentes mozgóképet eredményez a gyors, 8 ms (szürkéből szürkébe) válaszidő és az akár 270 cd/m² fényerő.
  • Még hatékonyabban működhet együtt kollégáival, és még jobban használhatja monitorát az ultraszéles, 178°/178°-os betekintési szögnek köszönhetően, játékait és alkalmazásait pedig minden eddiginél jobban vezérelheti az állítható állvány jóvoltából.
Dell Monitor P2314T
 
 

Zökkenőmentes csatlakoztatás

Okostelefonjára és táblagépére töltés közben varázsolhat 27 hüvelyknyi színáradatot: az eszközein tárolt tartalmakat ugyanis az MHL porton keresztül közvetlenül az P2314T érintőképernyős monitoron jelenítheti meg. Sőt, a beépített VGA, USB, DP és HDMI port számos egyéb külső eszköz hatékony csatlakoztatását is lehetővé teszi.

VESA-kompatibilis

A még rugalmasabb megtekintési lehetőségek érdekében pedig kipróbálhatja az opcionális VESA-kompatibilis rögzítési lehetőségeket, például a Dell egymonitoros kart (MSA14) vagy a fali felszerelőkészletet is (mindkét megoldás külön megvásárolható).
 
Dell Monitor P2314T

Otthoni és irodai használatra egyaránt kiváló választás

A munkára és játékra egyaránt kiválóan alkalmas P2314T monitort otthonában szórakozásra és internetezésre használhatja XPS számítógépével, az irodában pedig Dell számítógépekkel, például a Latitude vagy OptiPlex rendszerrel, illetve mobileszközeivel használhatja multimédiás alkalmazásokhoz és csoportprojektekben történő részvételhez
.
Például ha okostelefonját, illetve táblagépét az MHL porton keresztül csatlakoztatja a monitorhoz, egész munkacsoportjának megmutathatja a nagy, 27 hüvelykes, ultraszéles betekintési szögű monitoron az Ön által létrehozott legfrissebb alkalmazást.
 
Dell Monitor P2314T

Megbízható és hatékony

Ha strapabíró, szélesvásznú, érintőképernyős monitort keres, a 23 hüvelykes látható képméretet, hatékony teljesítményt és hosszútávú megbízhatóságot kínáló Dell 23 monitor | P2314T a tökéletes választás.
  • 3 éves korlátozott hardvergarancia és 3 éves speciális cseregarancia
  • Prémium panelgarancia
  • Megfelel a legújabb hatósági és környezetvédelmi szabványoknak, például az ENERGY STAR®, EPEAT® Arany és a TCO Certified Displays szabványoknak

Energiatakarékos kivitel

A normál üzem melletti 17 W-os (jellemző) fogyasztás és az aktív kikapcsolt állapotban mért 0,5 W alatti fogyasztás révén a P2314T segít az energiaköltségek féken tartásában. A PowerNap funkció pedig lehetővé teszi, hogy a monitor fényerejét csökkentse vagy, ha nem használja, alvó módba állítsa.
 
Gyártó:
Kijelző 23' Multi Touch FullHD LED IPS 16:9 (1920x1080)
Interfész D-Sub, DisplayPort, HDMI, MHL, USB 2.0 (1 db), USB 3.0 (1 db)
Szabványok ENERGY STAR® EPEAT® Arany TCO Certified Displays
Szín Fekete-Szürke
Hangrendszer Audio vonali kimenet
Ház anyaga Műanyag
Tartozékok Tápkábel Tápegység HDMI kábel USB 3.0 kábel (lehetővé teszi az érintőképernyős funkció használatát a monitoron) Képernyőtisztító kendő Tépőzáras pánt Gyors üzembe helyezési útmutató Illesztőprogramokat és dokumentációt tartalmazó lemez Termék- és biztonsági tájékoztató
Garancia 3 év
Súly 7,10kg
Gyártói Adatlap http://www.dell.com/hu/p/dell-p2314t/pd
Méret: 412,70x569,90x421,30mm
 

 
Készítse elő okmányait!
Amire szüksége lesz:
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
• érvényes adóigazolvány
• gáz- vagy villanyszámla
Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!
Elakadt? Kérdése van?
Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 445 1500-as számon!
 

Klasszikus áruhitel konstrukció 


Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 34,05 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a.

A Notebookspecialista Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a  pénzügyi szervezetek  Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 39,90% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2016.07.01-től visszavonásig.

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából: vételár: 625 000 Ft, önrész: 125 000 Ft, hitelösszeg: 500 000 Ft, éves ügyleti kamat (fix): 34,05%, kezelési díj: 0 Ft, referencia THM: 39,90 %, havi törlesztő részlet: 22 349 Ft, futamidő: 36 hónap, fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 804 564 Ft.

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

 
Kérdések Válaszok
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket? A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.
Szerződéses csomagot a banknak vagy a boltnak küldjem? A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.
A szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt? Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését
Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak? Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot.
Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok? Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
 
 

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

 

a)
cégnév: Notebookspecialista.hu Kft.
székhely: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Cégjegyzékszám: 0109861429
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b)
Társágunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c)
Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d)
Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

 

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

DELL MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Dell Ügyfélszolgálat: 06-80/016-157

Amennyiben segítségünket szeretnéd kérni, úgy a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a Jótállási jegyen feltűntetett időszakon belüli garanciális szervizelés lebonyolítását.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető: hétfő 14 és 19 óra között (üzletünkben)

Házhozszállítás: INGYENES, 2016. december 13, kedd

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 124.190 Ft (Nettó 97.787 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba