outlet őszi

 1. Kiegészítő
 2. DELL UP2715K 27" LED Monitor

DELL UP2715K 27" LED Monitor

Hívj bátran, ha kérdésed van! +36 1 445 1500

0 értékelés
27' ULTRA LED IPS 16:9
20,49,81
ENERGY STAR 6 EPEAT Arany
Fekete-Ezüst
Raktáron

Átvehető: hétfő 14 és 19 óra között (üzletünkben)

Házhozszállítás: INGYENES, 2016. október 25, kedd

14 nap
visszavásárlási garanciával
3 év
Garancia
A termék ára: 349.190 Ft (Nettó 274.953 Ft + ÁFA)
db
Full HD felbontás Ultra HD 5K felbontás
1920 x 1080 5120 x 2880

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor – Ennyi részletet még sosem látott képernyőn

 

Ennyi részletet még sosem látott képernyőn


Üdvözöljük az 5K felbontású monitorok lenyűgöző élességű és tisztaságú világában! A Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor kiemelkedően élénk képeket nyújt az 5120x2880 képpontos Ultra HD felbontásban. Ez a több mint 14 millió képpontból összeálló részletgazdagság a QHD felbontásnál négyszer, a Full HD felbontásnál hétszer részletesebb képeket jelent, a képpontok száma pedig közel duplája az Ultra HD 4K felbontásnak. Az eredmény áttörést jelentő vizuális élmény: szinte hihetetlen élethűséggel, mélységben és élességgel jelennek meg a képek és a filmek.

 

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor – Tervezőknek tervezve  

Tervezőknek tervezve


A szórakoztatóiparban, filmiparban, vagy fényképészetben dolgozó grafikusok és dizájnerek, illetve a tervezőmérnökök azonnal érezni fogják a Dell PremierColour technológiáját használó 5K felbontású monitorok előnyeit. A hihetetlen felbontásnak köszönhetően soha nem látott részletességgel tárulnak fel a képek és a tervek.
 • Konzisztens és pontos színek: A Dell PremierColour technológiájú monitorokat gyárilag kalibráljuk, így külön beállítás nélkül lefedik az AdobeRGB színskála 99%-át és az sRGB skála 100%-át, fehéregyensúlyuk pedig lenyűgöző. Minden monitorhoz mellékeljük a gyári színkalibrálási tanúsítványt, amely igazolja, hogy a színek élethűek és pontosak, a deltaE értéke pedig elképesztően kicsi, 2-nél is kevesebb.
 • Kiváló színmélység és színtérlefedettség: Számtalan szín és szinte feneketlen színmélység széles színskálán1. A nagy kapacitású, 12 bites belső feldolgozóegység akár 1,07 milliárd színt is képes kezelni, és így képes megkülönböztetni egymástól a sötét szürkeárnyalatokat is, ami óriási részletességet biztosít a sötét képrészeken is.
 

Precíz színkalibrálás és -testreszabás

 
 • Az egyéni színmódban pontosan a saját igényekhez igazíthatók a színek paraméterei. A színek finomhangolására számos paraméterrel áll rendelkezésre, például az RGBCMY-telítettség, az RGBCMY-színezet, az RGB-erősítés és az RGB-eltolás.
 • A még pontosabb és precízebb kalibrálást segíti az UP2715K monitor 12 bites 3D keresőtáblázata (LUT), amelyet a felhasználók a Dell UltraSharp színkalibráló szoftveren és az opcionális X-rite iDisplay Pro színmérőn keresztül érhetnek el2.

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor – Precíz színkalibrálás és -testreszabás

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor – Kristálytiszta kép kristálytiszta hanggal

 

Kristálytiszta kép kristálytiszta hanggal


A keret nélküli megjelenítés hihetetlen képtisztaságát nagy teljesítményű, csúcskategóriás sztereó hangszórókkal kombináltuk, így a kép mellett a hangok is lenyűgözőek.
 • Tisztább és könnyebben tisztítható: Az optikai csatlakozási lehetőség és a tükröződéscsökkentő bevonat két felületen is megszünteti a tükröződést: magán az LCD-panelen és a védőüvegen is, aminek eredményeképp több fény jut át rajtuk, ez pedig jelentős mértékben javítja a képek tisztaságát, élénkségét és élességét. A foltvédő bevonatról könnyen eltávolíthatók az ujjlenyomatok.
 • Hi-Fi minőségű Harman Kardon® -hangzás: A Harman Kardon®  által tökéletesre hangolt, lefelé irányuló hangszórópár figyelemre méltó 32 W-os (2 × 16 W) teljesítményt és gyönyörű hangzást kínál.
 

Kiváló használhatóság


A Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitoron megjelenő apró, szinte végtelenül kicsi részleteket kényelmesen veheti szemügyre a nagyfokú állíthatóságnak köszönhetően.
 • A tartozékként mellékelt talpra szerelve nem csak dönthető és forgatható a monitor, de magassága is állítható.
 • Az UP2715K monitor természetesen falra is szerelhető, akár álló, akár fekvő helyzetben.
Zökkenőmentes csatlakozás a Macekhez és Windows PC-khez, valamint számos digitális perifériához. A monitor hátlapján található nagyenergiájú USB 3.0-s port a BC1.2-kompatibilis USB-eszközök töltéséhez és tápellátásához szükséges energia kétszeresét kínálja. A monitoron található emellett egy feltöltési irányú USB 3.0-port, öt letöltési irányú USB 3.0-port, két DisplayPort-csatlakozó (az 5K felbontás támogatásához), egy mini-DisplayPort (a 4K felbontáshoz), illetve egy memóriakártya-olvasó is.
 
Környezettudatos kivitel
A Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor megfelel a legújabb hatósági és környezetvédelmi szabványoknak .
 • ENERGY STAR®  minősítés
 • EPEAT®  Gold minősítés
 • TCO minősítés

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K (UP2715K) monitor – Kiváló használhatóság

Gyártó:
Kijelző 27' ULTRA LED IPS 16:9 (5120 x 2880)
Interfész DisplayPort, Mini DisplayPort, USB 3.0 (5 db)
Szabványok ENERGY STAR 6 EPEAT Arany minősítés TCO minősítés RoHS minősítés
Szín Fekete-Ezüst
Hangrendszer Harman Kardon-hangszórók (2 × 16 W = 32 W)
Ház anyaga Műanyag
Garancia 3 év
Súly 7,14kg
Gyártói Adatlap http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dell-up2715k-monitor?c=hu&l=hu&s=chn&cs=huchn1&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=1&~ck=dellSearch
Csatlakozások 1 memóriakártya-olvasó
Méret: 384,6x637,3x47,9mm
 

 
Készítse elő okmányait!
Amire szüksége lesz:
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
• érvényes adóigazolvány
• gáz- vagy villanyszámla
Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!
Elakadt? Kérdése van?
Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 445 1500-as számon!
 

Klasszikus áruhitel konstrukció 


Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 34,05 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a.

A Notebookspecialista Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a  pénzügyi szervezetek  Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 39,90% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2016.07.01-től visszavonásig.

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából: vételár: 625 000 Ft, önrész: 125 000 Ft, hitelösszeg: 500 000 Ft, éves ügyleti kamat (fix): 34,05%, kezelési díj: 0 Ft, referencia THM: 39,90 %, havi törlesztő részlet: 22 349 Ft, futamidő: 36 hónap, fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 804 564 Ft.

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

 
Kérdések Válaszok
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket? A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.
Szerződéses csomagot a banknak vagy a boltnak küldjem? A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.
A szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt? Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését
Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak? Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot.
Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok? Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
 
 

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

 

a)
cégnév: Notebookspecialista.hu Kft.
székhely: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Cégjegyzékszám: 0109861429
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b)
Társágunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c)
Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d)
Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

 

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

DELL MÁRKASZERVIZEK
Hibás készülékedet, az alábbi telefonszámon jelentheted le:

Dell Ügyfélszolgálat: 06-80/016-157

Amennyiben segítségünket szeretnéd kérni, úgy a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a Jótállási jegyen feltűntetett időszakon belüli garanciális szervizelés lebonyolítását.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető: hétfő 14 és 19 óra között (üzletünkben)

Házhozszállítás: INGYENES, 2016. október 25, kedd

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 349.190 Ft (Nettó 274.953 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba