Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Okostelefon
  2. Belkin Car Vent Mount fekete univerzális autós telefontartó (F8J168BT)

Belkin Car Vent Mount fekete univerzális autós telefontartó (F8J168BT)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
Fekete
Garancia: 1 év
200 g
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 25, kedd Ingyenes

A termék ára:
21.490 Ft
(16.921 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db

Tulajdonságok:

  • Pohártartóba helyezhető kivitel
  • 360 fokban forgatható, így a telefon bármilyen pozícióban rögzíthető
  • 90 fokban dönthető fej, így a telefon a legtökéletesebb szögben rögzíthető
  • Minden pohártartóval kompatibilis
  • Állítható karok a biztos tartásért
  • Kompatibilitás: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s, iPhone 5c, iPhone 4/4S, Galaxy S3, Galaxy S II, Galaxy S4, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy S5, Galaxy S4 Mini, Galaxy Note 4, Galaxy S6 edge, Galaxy S6, Kindle Fire

 

Gyártó: Belkin
Szín Fekete
Garancia 1 év
Súly 200 g
Gyártói Adatlap http://www.belkin.com/us/

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 25, kedd Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 21.490 Ft (Nettó 16.921 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba