Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Laptoptáska
  2. Case Logic Notebook Táska 15.6" Fekete (AUA-316K )

Case Logic Notebook Táska 15.6" Fekete (AUA-316K )

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
15,6'
Szövet
Fekete
üzleti laptoptáska
0,48 kg
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

A termék ára:
9.490 Ft
(7.472 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
CASE LOGIC NB Táska, AUA-316K, 15.6", fekete

Vékonyított és kompakt notebook táska, melynek a különálló, párnázott rekeszeiben elfér egy 14,1 laptop és egy 10,1 tablet vagy iPad.

​Iratai gyűrődésmentesek maradnak az erre a célra kialakított zsebben, elkülönítve az elektronikától.

Az első zseb alsó részében kényelmesen elférnek a töltők, amelyek így mindig kéznél lesznek, de nem akadályozzák Önt.
Ugyanebben a rekeszben található egy rendszerező panel, mely különálló helyet szolgáltat egy külső merevlemeznek, tollaknak vagy egyéb kiegészítőknek.
Az elöl található cipzáras kis zsebben biztonságos, mégis könnyen elérhető helyen tárolhatja az okostelefonját.
A kényelmes, lecsatolható vállpántnak és a párnázott fogantyúnak köszönhetően igény szerint alakítható, és könnyedén hordozható.
A hátoldalon található pánttal ráilleszthető a legtöbb gurulós bőrönd teleszkópjára.
Gyártó: Case Logic
Laptoptáska típus üzleti laptoptáska
Kijelző mérete 15,6'
Anyaga Szövet
Szín Fekete
Súly 0,48 kg
Garancia 1 év
Gyártói Adatlap https://www.caselogic.com/en-us/us/products/laptop/briefcases/156-laptop-and-ipad-slim-case-_-aua_-_316_-_black
Méret: 41.9 x 8.1 x 32.5 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: ma 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 9.490 Ft (Nettó 7.472 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba