Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Laptoptáska
  2. ModeCom Brooklyn 16" Piros Notebook tok (FUT-MC-BROOKLYN-S001-16-RED)

ModeCom Brooklyn 16" Piros Notebook tok (FUT-MC-BROOKLYN-S001-16-RED)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

1 értékelés
16'
Neoprén
Piros
Tok/Sleeve
Átvehető

Átvehető üzletünkben: holnap 10-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

A termék ára:
1.490 Ft
(1.173 Ft + ÁFA)
30 nap
visszavásárlási garanciával
2 év
Garancia
db
Mode Com Brooklyn notebooktartó. Stílusos, divatos megjelenésű notebooktartó. 3 mm vastagságú puha, neoprén anyagból. Magas védelmet nyújt por, nedvesség, karcolás és egyéb szennyeződések ellen. Kompatibilis 14-16"-os notebookokkal.
Külső méret: 42.0 x 30.0 x 3.0 cm.
Belső méret: 41.0 x 30.0 x 1.5 cm.
Gyártó: ModeCom
Laptoptáska típus Tok/Sleeve
Kijelző mérete 16'
Anyaga Neoprén
Szín Piros
Garancia 2 év
Gyártói Adatlap http://www.modecom.eu/brooklyn_s1_red/cases/notebook_carry_bag/bag_cases/product/
Méret: 31.0 x 23.5 x 1.5 cm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Átvehető

Átvehető üzletünkben: holnap 10-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 27, csütörtök Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 1.490 Ft (Nettó 1.173 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba