Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Laptoptáska
  2. RivaCase 8290 Central 16" Átalakítható Notebook táska (6903855082907)

RivaCase 8290 Central 16" Átalakítható Notebook táska (6903855082907)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
16'
Szövet
Fekete
1,223kg
Raktáron

Átvehető üzletünkben: péntek 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 3, hétfő Ingyenes

A termék ára:
14.690 Ft
(11.567 Ft + ÁFA)
21 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
db
16 '' laptop táska.
A termék jellemzői:
 
Köszönhető az összecsukható fogantyúnak  és laza vállpántoknak a táska könnyen átalakítható egy hátizsáknak
Ez a hátizsák is tökéletesen használható üzleti utakon, valamint utazáshoz is.
A belső anyaga egyedülálló ütéselnyelő anyag, amely védi a számítógépet a lehetséges károktol
Három további rekesz a tartozékok számára, a dokumentumok, mobiltelefon, tablet, névjegykártyák, és a mobiltelefon részére
• Kettős cipzár az egyszerű, gyors hozzáférést biztosítja
Gyártó: Rivacase
Laptoptáska típus üzleti laptoptáska, hátizsák
Kijelző mérete 16'
Anyaga Szövet
Szín Fekete
Súly 1,223kg
Garancia 1 év
Gyártói Adatlap http://rivacase.com/en/products/categories/laptop-and-tablet-bags/8290-charcoal-black-convertible-laptop-bagbackpack-16-detail
Méret: 380x275x45 mm

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: péntek 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. április 3, hétfő Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 14.690 Ft (Nettó 11.567 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba