Miért jó nálunk vásárolni?

  1. Nyomtató
  2. HP LaserJet Pro M177fw Multifunkciós nyomtató (CZ165A)

HP LaserJet Pro M177fw Multifunkciós nyomtató (CZ165A)

Hívj bátran, ha kérdésed van!
+36 1 445 1500

0 értékelés
fekete: akár 16 oldal/perc színes:
128 MB
33,6 kbit/s
Raktáron

Átvehető üzletünkben: szerda 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. március 2, csütörtök Ingyenes

A termék ára:
104.490 Ft
(82.276 Ft + ÁFA)

Elérhető online áruhitellel

21 nap
visszavásárlási garanciával
1 év
Garancia
Olyan vállalkozások számára ideális, amelyek növelni kívánják termelékenységüket, és professzionális minőségű marketinganyagokat szeretnének nyomtatni az irodán belül. A hálózathoz csatlakoztatható HP LaserJet Pro színes többfunkciós nyomtatóval élénk színekben nyomtathat, másolhat és olvashat be dokumentumokat.

Jellemzők

A kompakt, színes többfunkciós nyomtatót akár kis helyeken is elhelyezheti, és könnyebben végezheti el nyomtatási feladatait.

Az eredeti HP LaserJet nyomtatópatronok segítségével ragyogó és tartós színeket érhet el, a tiszta szöveget tartalmazó fekete-fehér nyomatokat pedig a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatókéval azonos oldalankénti áron nyomtathatja ki2.

A nagy másolási feladatokat a 35 lapos automatikus lapadagoló segítségével láthatja el, és közben lesz ideje más ügyekkel foglalkozni.

Rugalmas hordozóbeállítások: az eszköz számos különféle hordozótípust támogat.

Villámgyorsan elvégezheti a dokumentumokkal kapcsolatos feladatokat: az első nyomtatott oldalt pillanatok alatt a kezébe veheti. A gyorsan nyomtató, másoló, beolvasó és faxoló többfunkciós nyomtatóval felveheti a sikerhez szükséges tempót.

Könnyű vezérlés csupán egy karnyújtásnyira.

Feladatait pár egyszerű koppintással beállíthatja a 7,6 cm képátlójú színes érintőképernyőn, és olyan alkalmazásokat használhat, amelyek megkönnyítik a dokumentumok kezelését.

Egyszerűen másolhatja a kétoldalas igazolványok mindkét oldalát vagy más kisebb dokumentumokat a papírlap egyetlen oldalára.

Energiát takaríthat meg a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, amely automatikusan bekapcsolja a nyomtatót, amikor szüksége van rá, és kikapcsolja, amikor nincs.

Kedve szerint nyomtathat.

A HP ePrint és az Apple AirPrint használatával szinte bárhonnan nyomtathat okostelefon, táblagép vagy számítógép használatával.

Kibővítheti nyomtatási hatókörét. A készüléket egyszerűen állíthatja be, illetve nyomtathat és oszthat meg tartalmakat a beépített Ethernet és a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségeken keresztül.

Többfunkciós nyomtatóját könnyedén kezelheti a kényelmes készülékkezelési eszközök segítségével.

 
 
Gyártó:
Nyomtató Funkciói Fax, Nyomtat, Szkenner, Másol
Nyomtatási sebesség fekete: akár 16 oldal/perc színes: akár 4 oldal/perc
Csatlakozások Wifi, Hálózatos, USB 2.0
Nyomtató felhasználása üzleti, lézer, multifunkciós
Rendszerkövetelmények Windows 8 (32/64 bites), Windows 7 (32/64 bites), Windows Vista (32/64 bites), 32 bites Windows XP (SP2 vagy újabb), Legalább 200 MB szabad merevlemez-terület szükséges (CD és webes csomag), Legalább 400 MB szabad merevlemez-terület szükséges (Smart Install számára), Legalább 512 MB RAM, CD-ROM/DVD vagy internetkapcsolat, USB- vagy hálózati port;Mac OS X v10.6, PowerPC G4, G5 vagy Intel® Core™ processzor, 500 MB szabad merevlemez-terület, CD-ROM/DVD-ROM meghajtó vagy internet, USB vagy hálózati port
Nyomtatási Technológia Lézer
Másolási sebesség Másolási sebesség (fekete, normál minőség, A4) Akár 16 másolat percenként;Másolási sebesség (színes, normál minőség, A4) Akár 4 másolat percenként
Maximális másolási Példány Legfeljebb 99 másolat
Másolási Funkciók Másolás kicsinyítés / nagyítás beállításai 25–400%
Memória 128 MB
Lapolvasó típusa Síkágyas, ADF
Beolvasási Fájl forma PDF, BMP, JPG, GIF, Tiff, PNG
Fax átviteli sebesség 33,6 kbit/s
Fax Memória Max. 500 oldal
Másolási felbontás Akár 300 x 300dpi
Támogatott Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, OSX, Linux, Windows Vista, Windows® XP
Nyomtatási Felbontás Akár 600 x 600 dpi minőség (2400 dpi tényleges felbontás az ImageREt 2400 technológiával)
Papírméretek A4, A5, A6, B5, 10 x 15 cm, képeslap (JIS egyoldalas és kétoldalas), borítékok (DL, C5, B5)
Nyomtató patronok/tonerek száma 4
Tartozék Tintapatron induló HP LaserJet fekete; ciánkék; sárga; bíbor nyomtatópatronok (kb. 500 oldal)
Kompatibilis Tintapatron/Toner HP 126A LaserJet képalkotó henger (CE314A) HP 130A bíbor eredeti LaserJet tonerkazetta (CF353A) HP 130A ciánkék eredeti LaserJet tonerkazetta (CF351A) HP 130A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (CF350A) HP 130A sárga eredeti LaserJet tonerkazetta (CF352A)
Képernyő 7,6 cm képátlójú színes érintőképernyő
Nyomtató nyelvek PCLm/PCLmS
Csatlakozó egyéb típusa HP ePrint, vezeték nélküli közvetlen nyomtatás, Apple AirPrint™, mobilalkalmazások
Szín Fekete
Garancia 1 év
Súly 16kg
Gyártói Adatlap http://www8.hp.com/hu/hu/products/printers/product-detail.html?oid=5303445#!tab=features
Méret: 423 x 425 x 335
 

 
Készítse elő okmányait!
Amire szüksége lesz:
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány (új típusú, kártyaformájú vezetői engedély, vagy érvényes útlevél) és lakcímkártya
• érvényes adóigazolvány
• gáz- vagy villanyszámla
Biztosra akar menni?
Nyomtassa ki az online hiteligénylési segédletet! Ha úgy érzi, szüksége lehet rá, nyomtassa ki ezt az oldalt is, és használja az online igénylés során!
Elakadt? Kérdése van?
Olvassa el a súgót, vagy hívjon minket a (06 1) 445 1500-as számon!
 

Klasszikus áruhitel konstrukció 


Igényelhető hitelösszeg 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30, 36 hónap. Fix, éves ügyleti kamat: 34,05 %. Szükséges önrész: 200 000 Ft-ig önrész befizetése nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig minimum a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a.

A Notebookspecialista Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a  pénzügyi szervezetek  Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 39,90% (500 000 Ft, ill. 2 000 000 Ft; 36 hó). Érvényes: 2016.07.01-től visszavonásig.

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából: vételár: 625 000 Ft, önrész: 125 000 Ft, hitelösszeg: 500 000 Ft, éves ügyleti kamat (fix): 34,05%, kezelési díj: 0 Ft, referencia THM: 39,90 %, havi törlesztő részlet: 22 349 Ft, futamidő: 36 hónap, fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 804 564 Ft.

A referencia THM a megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. §-a alapján.

 
Kérdések Válaszok
A megrendeléstől számítva mikor kapom meg a terméket? A termék fogyasztóhoz jutása általában 1-2 nap alatt le szokott zajlani. Ennek feltétele, hogy a bank által megadott szükséges dokumentumokat Ön összegyűjtse és elpostázza az üzletnek. Az üzlet azokat leellenőrzi, és ha rendben találja, akkor kiszállítja Önnek a terméket.
Szerződéses csomagot a banknak vagy a boltnak küldjem? A szerződéses csomagot mindig az üzlet számára kell visszaküldeni.
A szerződéscsomagot én kapom vagy a bolt? Amennyiben hiteligénylése a bank által elfogadásra kerül az Ön által megadott adatok alapján elektronikusan előáll a szerződés, melyet a nyomtatás/mentés gombra kattintva számítógépére lementhet vagy azonnal ki is nyomtathat. Elfogadás esetén Ön minden esetben kap egy e-mailt is az igénylés során megadott címre, amelyben szereplő linkre kattintva Ön szintén mentheti/nyomtathatja szerződését
Ha technikai hiba lép fel, kinek kell jelezni? Üzletnek vagy a banknak? Technikai hiba esetén, kérjük, az üzlettel vegye fel a kapcsolatot.
Szükséges-e a hitelbírálat, ha már meglévő ügyfél vagyok? Igen, mivel minden hiteligénylés új bírálatot von maga után, és a szükséges okmányok listája is csak a hitelkérelem felrögzítése után lesz végleges.
 
 

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• munkahelyen, vagy munkavégzés helyén vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• nyugdíjasok, nevelőszülők esetében a lakcím kártyára bejegyzett tartózkodási címen, vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
• munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Szükséges dokumentumok:
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti száma másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló: 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Bank Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó: Vállalkozók esetében az adóhatóság által érkeztetett előző évi Szja-bevallás, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön őstermelő: Őstermelők esetében őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
Ha Ön nyugdíjas: Utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkant nyugdíjasok esetében határozat a rokkant nyugdíj megállapításáról

Letölthető dokumentumok: munkáltatói igazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.

 

a)
cégnév: Notebookspecialista.hu Kft.
székhely: 1132 Budapest, Váci út 20-26.
Cégjegyzékszám: 0109861429
felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39. központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP Postafiók: 777., Központi telefon: (36-1) 4899-100, központi fax: (36-1) 4899-102, E-mail: ugyfelszolgalat@mnb.hu)

b)
Társágunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

c)
Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Bank Zrt. megbízó nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

d)
Társaságunk a pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért közvetítői díjazásban nem részesül.

 

Ha az átvételétől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt készülék mi rendezzük a garanciát (ez többnyire a készülék cseréjét jelenti). A készüléket csak akkor tudjuk kicserélni, ha abszolút hibátlan, karc és sérülésmentes, továbbá minden csomagolása megvan. Kérjük erre figyelj! Ha futárral szállítottunk, és 3 napon belül lép fel a hiba, futárt küldünk a gépért, beszállítjuk, bevizsgáljuk, és küldünk egy új készüléket teljesen ingyen. Ha a hiba mégsem garanciális jellegű (pl nem megfelelő driver telepítése, stb), vagy a készülék sérült, hiányos ezt az oda-vissza futárköltséget nem tudjuk átvállalni (2600Ft+ÁFA)

3 napon túli meghibásodás esetén az alábbi szerviz(ek) illetékesek:

HP MÁRKASZERVIZEK

HP notebookok
Üzleti modellek esetén a Notebookspecialista.hu Kft vállalja a garanciális szervizelést. 
www.notebookspecialista.hu 
Tel.: 061-445-1806
E-mail: szerviz@notebookspecialista.hu

Kizárólag a Presario és Pavilion modellek esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenni a kapcsolatot.

HP nyomtatók: Laserjet
Aloha Informatika Kft. 1117 Budapest, Irinyi József u. 30 
Tel.: +361 372-0325 
E-mail: szerviz@alohainformatika.hu

Egyéb nyomtatók esetén a +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.

HP kiegészítők: +361-235-4799 ügyfélkapcsolati számmal kell felvenned a kapcsolatot.
Kérdésedre ügyfélszolgálati időben (10-19óra munkanapokon) 3 órán belül válaszolunk.
Szerviz illetve támogatással kapcsolatos kérdésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.
Küldés
Raktáron

Átvehető üzletünkben: szerda 14-19hIngyenes

Házhozszállítás: 2017. március 2, csütörtök Ingyenes

SZÁLLÍTÁSI/ÁTVÉTELI FELTÉTELEK LEHETŐSÉGEK
Az alábbi kiszállítási és átvételi időpontok a hivatalos munkaszüneti napok (vasárnapot is beleértve) kivételével minden munkanapra érvényesek.
 
Amennyiben a termék azonnal átvehető, és 14:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő 2 napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 14:00 után történik, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 2. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 3. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a termék raktáron van, és 09:00 előtt történt a rendelés, a DPD futárszolgálat a megrendelést követő munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő napon, vidéki rendelés esetében a rendelést követő napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz.
Amennyiben a rendelés 09:00 után történik, a DPD futárszolgálat a rendelést követő 2. munkanapon szállítja ki a csomagot. A Pick Pack futárszolgálat Budapesten a rendelést követő 3. napon (vasárnap kivételével), vidéki rendelés esetében a rendelést követő 4. napon (vasárnap és hétfő kivételével) helyezi ki a csomagot az átvételi ponthoz. 
db
A termék ára: 104.490 Ft (Nettó 82.276 + ÁFA)
Forgalmazott márkáink
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése
kosárba