Címke: középkategóriás okostelefonok

2016
dec
03

Huawei P9 Lite – visszafogott elegancia

Bár a hírekbe legtöbbször csak a csúcsmobilok kerülnek be, bizony a középkategóriában is vannak olyan modellek, amelyekre érdemes odafigyelni. Ilyen például a Huawei P9 Lite.
2016
okt
20

​Mi kell a nőnek? 6+1 szempont, ami alapján a nő választ... telefont

„A telefonnal lehessen jól telefonálni és kész." – mondta gyakran apám, én meg igazat adtam neki. Egészen addig a pontig, amikor a mobilokkal is lehetett már fotókat készíteni. Mert az mennyire király már, hogy végre le tudod fotózni magadat a dolgokat, és nem kell hozzá semmilyen különösebben bonyolultabb technikai eszköz, hogy jó képeket készíts (magadról).
2016
okt
15

Vissza a természetbe, okosan!

Hétvégén a Vértesben jártunk a párommal, őzláb, laska- és más őszi erdei gombák vadászatára indultunk, de csak pár különlegességet találtunk, így ha kulináris élvezetekhez nem is nagyon jutottunk, vizuálisakban annál inkább dúskálhattunk, mert csodaszép volt az erdő, ragyogó színkavalkád és szökellő őzikék kísérték utunkat.
2016
júl
28

Notebook vásárlási tanácsadó – mire figyeljek?

Bár az ember azt hinné, hogy a megfelelő hordozató gép kiválasztása sokkal könnyebb, mint egy asztali konfiguráció összeállítása, a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. Mutatjuk, milyen szempontok szerint érdemes választani.