Címke: notebook vásárlás előtt

2016
dec
13

Dell Inspiron 5567 – a lehetőségek tárháza

Nem könnyű még egy olyan sokoldalú termékcsaládot találni a piacon, mint az Inspiron 5567-es széria, ami kicsiknek és nagyoknak is ideális választás.
2016
nov
17

Így választ laptopot egy huszonvalahányadik századi nő

Azt már tudjátok, milyen szempont alapján választok telefont, én, a nő a huszonvalahányadik századból. Ja, ez még csak a huszonelső, pedig úgy tűnik, sokkal régebb óta tart, mert úgy felgyorsult, mint a csuda. Ráadásul én írónő vagyok, kezdő kis babcsíra, éppen most szökkenek szárba, és egy ilyen apró magkezdeménynek fontos, hogy legalább még egy helyen otthon legyen az ágyán kívül. És ez az a hely, ahova írni lehet. Írni bánatot, örömöt, jókedvet, bosszúságot, haragot, fékezhetetlen dühöt, miegymást.
2016
okt
18

Gamer laptop, ha komolyan gondolod

A Republic of Gamers család neve mára egyet jelent a minőséggel, de a GL502-es széria még a branden belül is képes kiemelkedőt nyújtani.
2016
júl
28

Notebook vásárlási tanácsadó – mire figyeljek?

Bár az ember azt hinné, hogy a megfelelő hordozató gép kiválasztása sokkal könnyebb, mint egy asztali konfiguráció összeállítása, a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. Mutatjuk, milyen szempontok szerint érdemes választani.