Kategória: ÉRDEKESSÉGEK

2017
okt
06

Képes-e egy Samsung Galaxy Note 8 kiváltani egy laptopot?

 A phabletek gyakorlatilag mozgó irodaként funkcionálnak, és rengeteg feladat elvégzésére képesek. De vajon képesek teljes egészében helyettesíteni egy notebookot?

komment

2017
szept
12

Ezek voltak az IFA 2017 legjobbjai

Lezajlott az év egyik legnagyobb elektronikai expója, ahol rengeteg fantasztikus laptopról, okostelefonról és egyéb kütyüről rántották le a leplet. Összegyűjtöttük a legjobbakat.

komment

2017
aug
07

Az SLI-s gépek előnyei és hátrányai

Ha valaki a legjobb teljesítményű gamer notebookot keresi, ami képes felvenni a versenyt az asztali gépekkel is, az sok esetben a több GPU-val szerelt masinákban találja ezt meg. De mi is az az SLI, hogyan működik, és egyáltalán mire számíthat az, aki ilyen gamer notebookot választ? Most minden kérdésre megadjuk a választ.

komment

2017
júl
28

10 alternatív böngésző, amit érdemes kipróbálni

Az Internet Explorert remélhetőleg már mindenki elfelejtette, de a Chrome-on és a Firefoxon túl is van élet. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb böngészőket, amiknek érdemes adni egy esélyt.

komment

2017
júl
12

10 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a routeredből

A legtöbben eldugják egy sarokba a routerüket, aztán csodálkoznak, hogy az egyik szobában egyáltalán nincs internet. Most mutatunk néhány trükköt, amivel maximalizálhatod a routered teljesítményét.

komment