Kategória: RÓLUNK SZÓL

2016
dec
23

Legyél te is hős! Méghozzá szuper!

Ha karácsonyig már nem is lesz időd, de a két ünnep között még mindenképp érdemes megfontolnod azt, hogy mit is kezdj a használt, rég megunt, de még működőképes kütyüiddel. Esetleg, ha megvárod a holnapot, és a kibontott ajándékodból egy új laptop, telefon, játék vagy akármi bújik elő, akkor rögtön lesz egy szerkezet, ami egycsapásra feleslegessé válik.

komment

2016
okt
15

Vissza a természetbe, okosan!

Hétvégén a Vértesben jártunk a párommal, őzláb, laska- és más őszi erdei gombák vadászatára indultunk, de csak pár különlegességet találtunk, így ha kulináris élvezetekhez nem is nagyon jutottunk, vizuálisakban annál inkább dúskálhattunk, mert csodaszép volt az erdő, ragyogó színkavalkád és szökellő őzikék kísérték utunkat.
2016
okt
07

Cégtörténet: A kezdetek

Férfi: Péter 30 éves, dolgozik a HRP Hungary Kft magyar IT disztribútorban ahol key account manager. 5 testvére van, ő a legidősebb, Újpesten él, a Pálya utcában, a 4. emeleten. A teraszról látszik hajnalban a felkelő nap, amit imád nézni, ha véletlenül fent van olyankor. Romantikus lélek, a csillaghullást is nézi, ha csak teheti. Nagyon jó sales, jólelkű, hisz abban, hogy jó adni. Szereti az embereket, könnyen épít kapcsolatokat. Hisz a barátságban. Úgy általában hisz a jó dolgokban.
 
: Katalin 27 éves, az Acer magyarországi képviseleténél dolgozik mint kereskedelmi vezető, egy testvére van. Gyulán született, együtt él Péterrel a felkelő napot mutató teraszú lakásban.
2016
szept
22

Könyv vagy e-book - A nagy dilemma.

Kölyökkorom óta imádok olvasni, sulisként faltam a sokféle irodalmat, felnőve pedig pont az olvasás szenvedélye miatt húztam le tizeniksz évet a könyvszakmában.
2016
szept
20

5+1 kérdés, amit fogadjunk, hogy úgysem mersz feltenni egy IT-szakembernek

Bevallom, nem szégyen az: totál hülye vagyok a (számítás)technikához. (A matekhoz is, nem kicsit, de ez most nem ide tartozik.) Az, hogy totál hülye vagyok hozzá, azt jelenti, hogy gyakorlatilag a legalapvetőbb dolgokat sem vagyok képes felfogni. Hát még megoldani. Szóval tényleg olyan problémáim vannak, amitől egy számteches embernek a haja szála az égnek áll. Namármost vannak olyan kérdések, amelyek annyira alapvetőek, és (látszólag) olyan szinten van velük tisztában mindenki, hogy vérciki föltenni őket. Hogy lásd kivel van dolgod, én ezeket bizony most összeírtam – hogy neked ne kelljen.