A beszerzés árnyalatai, avagy egy csomag útja


Helló, Katja vagyok a Notebookspecialista „szállítója”. Igen, csaj, méghozzá a keményfejű fajtából, és mert alapból imádok vezetni, és sürögni-forogni, így történhetett, hogy nem volt kérdés a rárepülés erre az állásra, amikor meghirdetésre került.
A beszerzés árnyalatai, avagy egy csomag útja
2016
szept
15

Hisz elbírok én egy-egy négy vagy húszkilós notit vagy multifunkciós nyomtatót, csak nem hiába telt az a sok év konditermi vasemelgetés, bizonygatom leendő főnökeimnek, akik kicsit szkeptikusan nézik vaskos önbizalmam sudár termetemen.

De csak meggyőzöm őket, hogy képes vagyok én arra, amit a fejembe veszek, mert most már több mint fél éve trónolhatok peckesen pofás kis dobozos járművem volánjánál és nyomom le a négykarikás izomarcokat, miközben kiabál a fülembe a Paddy and the Rats vagy más hangulatos band, és mert haladni kell, haladni muszáj a korral és idővel, amiből sosincs elég. Csörög a telefon, villog az email, kapom az infót, hogy ez és azt hozzunk még Kata, hisz első az ügyfél, és a gyors és pontos kiszállítás.

Szorgos méhecskeként gyűjtögetem össze a város különféle virágaiból (bocs, disztrijeitől) a különféle virtuális álmok utolsó darabjait, majd repülhetek vissza a bázisra, ahol további szorgos mancsok veszik kezelésbe őket, bevételezik, feldolgozzák, és számlázva kapom vissza őket egy végső simításra, avagy csomagolásra és felcímkézésre.

Szeretem ezt a munkát, minden momentumát, a relatíve szabadságot, azt hogy én oszthatom be az időmet, és tervezhetem meg az útvonalat, élvezem a folyamatos pörgést, intézkedést, asztalra csapkodást, ha valami nem úgy van, ahogy annak lenni kellene (bár ez ritka), a csomagolást és a kiszállítást is, amikor láthatom a másik fél elégedett arcán a boldog mosolyt és a vágyat, hogy minél előbb beüzemelhesse a vágyott készüléket.

Amilyen elégedettség hasonlóképp kiül az én arcomra is, esténként egy dolgos munkanap után a csomagokkal teli kocsit látván, ahogy átadom a futárkollégának, aki tovább viszi csomagjainkat az ország minden pontjára vagy külföldre is, kívánság szerint.

Külön öröm, ha az ügyféltől pozitív visszajelzést kapok, és hát emberből vagyok, én is hibázok, de ezt is minél gyorsabban igyekszem orvosolni, ami könnyen és gyorsan megy ezzel a szuper csapattal karöltve.

Boldog vagyok, hogy ilyen remek közösségbe cseppentem, szeretlek benneteket srácok, és jó, hogy veletek dolgozhatok!

Uff,
Katja

Ha esetleg új látogató vagy nálunk, olvasd el előző cikkünket is itt: Laptop tisztítás lépésről lépésre.


Szerző: Katja

kiszállítást | multifunkciós nyomtatót