Legyél te is hős! Méghozzá szuper!


Ha karácsonyig már nem is lesz időd, de a két ünnep között még mindenképp érdemes megfontolnod azt, hogy mit is kezdj a használt, rég megunt, de még működőképes kütyüiddel. Esetleg, ha megvárod a holnapot, és a kibontott ajándékodból egy új laptop, telefon, játék vagy akármi bújik elő, akkor rögtön lesz egy szerkezet, ami egycsapásra feleslegessé válik.
Legyél te is hős! Méghozzá szuper!
2016
dec
23

Eladni bagóért? Helyette inkább válaszd azt, hogy olyanoknak segítesz, akinek nemhogy újra, de egyáltalán semmilyenre se futja, nemhogy karácsonykor, hanem az év többi napján sem. A Notebookspecialista kezdeményezése éppen ezért szuper, mert neked semmi más dolgod nincs, csak bevinni hozzájuk a készüléked, és ők eljuttatják azokhoz, akinek esélyük sincs arra, hogy ilyesmire pénzt adjanak ki.
 
A kezdeményezéshez olyan ismert emberek csatlakoztak, mint Vágó Réka cipőtervező, Ossó Balázs a Star Academy énekese, Herczeg Zoltán divattervező, Hegyi Dávid énekes, vagy Farkas Gábor Gábriel énekes, színész. Kövesd te is a példájukat.
 
És ha felmerül bárkiben az a kérdés, hogy miért lenne szüksége a rászoruló gyerekeknek ezekre a dolgokra, akkor arra az az én személyes válaszom, hogy egy szegény gyerek is ugyanúgy vágyik kütyükre, játékokra. Illetve mindenki úgy segít, ahogyan tud. Lehet, hogy nem egy telefon vagy egy laptop fogja megoldani a mélyszegénység helyzetét. De akkor is komoly segítség.
 
Tégy te is valami jót! Ha neked almáskerted van otthon, akkor almát vigyél. Ha péküzemed, akkor kenyeret. Ha pedig számítástechnikai üzletet irányítasz, akkor fogj össze a vásárlóiddal, és küldj telefont, laptopot vagy bármi mást, ami belefér ebbe a kategóriába.
 
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
 
A kezdeményezés további részleteiről ITT olvashatsz!

Szerző: Szentesi Éva