Mi ezt adnánk a lányoknak karácsonyra


Ezúttal egy olyan hármassal készültünk nektek, amely elér a női szívekhez, sőt, akár meg is hódíthatja őket.
Mi ezt adnánk a lányoknak karácsonyra
2016
dec
08

A karácsony közeledtével az uraknak mindig nagyobb fejtörést okoz, hogy mivel lepjék meg szívük választottját, családjuk nőtagjait, vagy mivel bírják türelemre és hallgatásra titkos szeretőjüket egy újabb évre. Szentesi Évi már választott magának pár kütyüt, viszont a monitorokkal, a táblagépekkel és a notebookkal nem sikerült dűlőre jutnia. Évi, ne aggódj, nekünk van pár ötletünk, segítünk!
 
 
Az Asus ZenBook 3 UX 390UA gyönyörű kialakításával és elképesztő teljesítményével arra született, hogy versenybe szálljon a MacBookkal és más, hasonló konkurens gépekkel.Ez az újdonság igazán szemet gyönyörködtető színekben érkezik, köztük a csajosabb rozéarannyal. Kevesebb mint egy kiló, nem egy óriás (12.5"), de munkához hordozhatósága miatt kiváló választás. Ha szórakozásra kerül a sor, akkor sem fog csalódást okozni, briliáns kijelzőjével és kis mérete ellenére nagyszerű hangszóróival.
 
Zenbook mellé pedig egy ZenPad is dukál. Az Asus ZenPad 10,1” Z300M széria színében is illik az UX390UA rozéarany notebookjához. Az olcsó tabletek általában eléggé használhatatlanok, de ez a ZenPad lehet a kivétel, ár-érték arányban simán kenterbe veri hasonló méretű társait. Kijelzője, és szép színei is könnyedén versenybe szállnak a konkurenciával ebben az árkategóriában, de ha neked nem fontos a méret, a jobb kijelzőért és egy kicsit hosszabb telepidőért a 8"-os Z380KNL változat sem elvetendő gondolat.
 
A csodás kis gépek mellé pedig egy nagyobb kijelző is dukál, az Acer V226HQLBbd monitor személyében. A V6 sorozat monitorja az Acer eColor technológiáját alkalmazza a letaglózó látványért, a ComfyView inoovációjával csökkent a tükröződés a kényelmesebb használhatóság érdekében. Ezek az erős monitorok portok széles skálájával érkeztek, hogy a legtöbb eszközhöz kapcsolódhassanak a multitasking, arról nem is beszélve, hogy mindeközben a környezetbarát megoldásoknak köszönhetően pénzt és energiát is spórolhatunk. Nem mellesleg most kedvezményesen kapható, és extrának számító, 3 évre szóló garanciával, ami biztosíték arra, hogy minőségi termékhez jutunk.
 
 
Lányok, ha eddig pixeldepriváció kínzott titeket, nem kell tovább szenvednetek. Csodás színek kívül-belül, a hordozhatóság, a munka és a szórakozás tökéletes harmóniájára tervezve. Közeledik a karácsony, fiúk, előzzétek meg a - számotokra egyébként is - megterhelő shoppingot a tömeggel, és szerezzétek be most az ajándékokat.

Szerző: Kiss Róbert

zenbook | laptop vásárlás tanácsok | asus